Loading...

✓ Blijf Geïnspireerd
✓ Vind je Schrijversstem
✓ Expert Begeleiding

Het pad van schrijver is bezaaid met onzekerheden.

Het schrijverspad is vol onzekerheden, zoals schrijfblokkades, twijfel over de kwaliteit van je werk, en de angst om afgewezen te worden door uitgevers.

Schrijvers met serieuze ambities kunnen onderweg naar een voltooid manuscript van een boek, scenario, of toneelstuk valkuilen tegenkomen die hen afleiden van hun doel.

Deze uitdagingen omvatten het ontbreken van structuur in hun verhaal, moeite met het vasthouden aan een consistent schrijfschema, en de behoefte aan feedback van een ervaren professional.

Een persoonlijke schrijfcoach kan helpen deze obstakels te overwinnen, van conceptontwikkeling tot publicatie, of je nu kiest voor een uitgever of selfpublishing.

Gestreste schrijfster die vastloopt in haar project
Schrijver en schrijfcoach Hans van Bergen

Ontmoet Hans van Bergen: Jouw persoonlijke schrijfgids.

Met meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van het schijven is Hans van Bergen niet alleen een doorgewinterde schrijver, maar ook een toegewijde schrijfcoach.

Zijn rijke ervaring, zowel in de praktijk van het schrijven als in het coachen van aanstormend talent bij Schrijversvakschool 't Colofon en de Amsterdamse Theateracademie, maakt hem de ideale schrijfmentor voor jouw schrijversdroom.

Als schrijver kent Hans de hobbels en uitdagingen van het schrijversbestaan uit eerste hand en gebruikt hij zijn diepgaande kennis en empathie om jou te begeleiden op jouw unieke schrijfreis.

Of je nu worstelt met het ontwikkelen van je plot, het verdiepen van personages, of het navigeren door de uitgeefwereld, Hans staat klaar om jouw gids en steunpilaar te zijn.

Het Schrijfcoachingstraject: Jouw Weg naar Schrijfsucces

Ons coachingstraject beslaat maximaal 9 maanden en biedt een diepgaande combinatie van live- en/of online coachingssessies.

Geen enkel coachtraject is hetzelfde maar persoonlijk maatwerk. Binnen maximaal 9 maanden bereik jij jouw schrijfdoel, ondersteund door onze toegewijde schrijfcaoch en mentor Hans van Bergen..

%id=imageAlt
Een grondige funderingssessie om jouw behoeften en doelen te begrijpen.

We trappen af met een krachtige 'Funderingssessie'.

In deze 3 uur durende live sessie leren we elkaar persoonlijk kennen en duiken we diep in jouw boekidee. Samen smeden we een strak werkplan dat het fundament legt voor het behalen van jouw doelstellingen in de komende 9 maanden.

%id=imageAlt
Individuele en groepscoachingsessies voor constante support en feedback.

Na de 'Funderingssessie' volgen 8 intensieve coachsessies van anderhalf uur, naar keuze live of online via ZOOM.

We analyseren jouw manuscript en voortgang, we richten ons op knelpunten en obstakels in jouw schrijfproces, en we bieden concrete oplossingen om je voortgang te stimuleren.

%id=imageAlt
Onze online community en Q&A-sessies voor extra inspiratie en het leren van medeschrijvers.

Elke twee weken bieden we een exclusieve live Q&A-sessie aan, waar je direct vragen kunt stellen aan de coach en kunt leren van je mede-coachees.

Verder krijg je gedurende het hele traject continue ondersteuning via app en mail, zodat je altijd hulp bij de hand hebt tijdens je schrijfproces.

Investering coachtraject €3495,- (inc. btw)

(Termijnbetaling mogelijk)

Theoretische ondersteuning via online videocursus

ONTWIKKEL JE SCHRIJFKUNST

Naast de intensieve begeleiding en ondersteuning die je krijgt tijdens de coachingsessie, krijg je ook volop de kans om je schrijfvaardigheden verder te ontwikkelen met ons uitgebreid online cususmateriaal.

Deze bij de coaching inbegrepen online cursus biedt diepgaand inzicht in alle aspecten van het schijven van fictie en helpt jou als schrijver je schrijfkennis aanzienlijk te vergroten.

AANVULLENDE SCHRIJFCURSUS
 1. Introductie tot Creatief Schrijven
 2. Idee-ontwikkeling
 3. Karakterontwikkeling
 4. Plotontwikkeling
 5. Setting & Wereldopbouw
 6. De Kunst van de Outline

Gepresenteerd in: 52 video- en schriftelijke lessen

In 3 stappen op weg naar het realiseren van je schrijversdroom

1: Maak een afspraak voor een adviesgesprek
1: Maak een afspraak voor een adviesgesprek

Klik op de button en plan zelf in onze agenda een gratis online adviesgesprek in van 60 minuten.

2: We bespeken jouw schrijfdoelen.
2: We bespeken jouw schrijfdoelen.

We brengen samen jouw schrijfdoelen in beeld. En je krijgt helder advies over jouw plannen.

3. We beginnen samen jouw droom te realiseren
3. We realiseren samen jouw schrijverdroom.

Jouw verhaal verdient het om verteld te worden. Samen brengen we die droom tot leven.

Maak werk van je schrijversdroom, van twijfel naar triomf

Aan het einde van ons traject heb je niet alleen een voltooid manuscript, maar ook de vaardigheden en het vertrouwen om je schrijverscarrière voort te zetten.

Boek een GRATIS kennismakingsgesprek van een uur met Hans van Bergen. Ontdek of onze coaching bij jou past en hoe we samen jouw schrijfdroom kunnen realiseren.

Blije schrijfster met gepubliceerd boek

Je bent niet alleen

Wat anderen van onze cursussen en coaching vinden.
Inkvlek
 • account_circle
  Ik ben al drie jaar bezig een boek te schrijven en nu krijg ik eindelijk het gevoel dat ik de juiste gereedschappen aangereikt krijg. Ik ben erg blij dat ik deze stap gemaakt heb. Twijfel je aan je schrijverskwaliteiten? Schrijf je in. Ik garandeer je dat je er geen spijt van krijgt!
  Sjra Puts, Swalmen
 • account_circle
  Met een berg aan passie helpt Hans je door het creatieve proces van een boek schrijven. Na elke sessie ging ik naar huis met een arsenaal aan nieuwe inzichten om mee aan de slag te gaan. Dit maakt het proces leuk, leerzaam en met een hoog tempo.
  Jules Steegh, Roermond
 • account_circle
  Hans van Bergen is een coach die vanuit totale gelijkwaardigheid en eerlijkheid een spiegel vormt waardoor mijn schrijfcreativiteit vanuit mijn diepste wezen is gaan stromen. Zijn humor, enthousiasme en vooral grote vakkennis maken iedere coachsessie tot een verrijking.
  Marianne Cranston, Baexem
Logo van The Story Hunters, Online coaching en cursussen voor schrijvers

The Story Hunters

Online cursussen coaching voor schrijvers

Kamer van Koophandel

62411640

Adres

Munsterplein 13 | 6041 HD | Roermond