Loading...

Bij The Story Hunters bieden we een coachstraject aan dat jouw reis naar voltooiing van je boekmanuscript binnen 9 maanden begeleidt.

Of je nu aan het begin van je creatieve reis staat, vastloopt in je schrijfproces, je manuscript klaarstoomt voor publicatie, of simpelweg beter wilt worden in schrijven, ons coachingstraject met ervaren schrijver / schrijfcoach Hans van Bergen stuurt je doelgericht naar je schrijverssucces.

Inkvlek

De praktische kant van het traject:

Inkvlek

Het begint met een klik en vertrouwen.

Inkvlek

Ons coachingstraject biedt een diepgaande en doelgerichte begeleiding om jouw schrijfambities te realiseren. Het bereiken van ons gezamenlijke doel - een persklaar manuscript binnen 9 maanden - vereist volledige betrokkenheid van zowel jou als van je coach. Het is essentieel dat er vertrouwen en een goede klik zijn tussen ons.

Om te zorgen dat deze klik er is, bieden we jou een GRATIS kennismakingsgesprek van een uur aan via Zoom. Dit gesprek biedt niet alleen de gelegenheid om elkaar te leren kennen, maar ook om je boekproject te bespreken en de haalbaarheid ervan te onderzoeken. Bovendien kun je al je vragen stellen over het coachingstraject.

Reserveer nu een GRATIS kennismakingsgesprek van een uur en zet de eerste stap naar een succesvol schrijfproject!*

Inkvlek

Onze schrijfcoach Hans van Bergen

Inkvlek

Wat anderen van onze cursussen en coaching vinden.

Inkvlek