Loading...

BLOG The Story Hunters

457 min. leestijd
Versterk je zakelijke impact: Schrijfcoaching en jouw businessboek door Hans van Bergen

Ontdek hoe een schrijfcoach jouw carrière als ondernemer kan transformeren door je te helpen een impactvol businessboek te schrijven. Lees ons blog voor inzichten in personal branding, professionele ontwikkeling en het benutten van een boek als krachtige marketingtool.


Categorie: Coaching
745 min. leestijd
Schrijven met Focus: Tips en Strategieën voor Schrijvers met ADHD/ADD door Hans van Bergen

Ontdek effectieve schrijftips en strategieën voor het omgaan met ADHD/ADD. Leer hoe een schrijfcoach je kan helpen focus te vinden, structuur aan te brengen in je werk en je schrijfdoelen te bereiken. The Story Hunters biedt een speciaal schrijfcoachingstraject voor schrijvers met ADHD/ADD.


Categorie: Schrijven met ADD/ADHD
549 min. leestijd
De Onmiskenbare Kracht van Lezen: Een Levenslijn voor Schrijvers door

Ontdek de rol van lezen in het verfijnen van schrijfvaardigheden, het stimuleren van creativiteit en het verbreden van inzicht. Lees in onze blogpost waarom lezen de levenslijn is voor elke schrijver.


Categorie: Inzichten
764 min. leestijd
Eerste versie schrijven: De ruwe diamant van je verhaal door

Ontdek hoe je succesvol de eerste versie van een boek schrijft. Omarm imperfectie en laat je verhaal stromen zonder angst voor fouten. Lees meer over de waarde van ruwe creativiteit in het schrijfproces


Categorie: Schrijftechnieken
649 min. leestijd
Schrijven wat je weet: De kracht van emotionele echtheid in Fictie door

Ontdek de betekenis van "schrijven wat je weet" en leer hoe het omarmen van emotionele echtheid je fictiewerk naar nieuwe hoogten kan tillen. Leer waarom het gaat om begrip van universele menselijke emoties en het creëren van personages en verhalen die resoneren met lezers.


Categorie: Inzichten
590 min. leestijd
De Leuke en Uitdagende Kanten van Het Hebben van een Foodblog door

Duik in de fascinerende wereld van foodblogging met onze blogs en cursus. Verken de vreugdevolle momenten en de uitdagingen die komen kijken bij het runnen van een succesvoll foodblog. Voeg smaak toe aan je passie voor koken.


Categorie: Foodbloggen
470 min. leestijd
Het Betoverende Spoor van Magisch Realisme in Literatuur door

Ontdek de fascinerende wereld van magisch realisme in literatuur. Lees wat het genre inhoudt en duik in boeiende voorbeelden uit werken van bekende auteurs zoals Gabriel Garcia Marquez en Isabel Allende.


Categorie: Dossier Genres
686 min. leestijd
Overwinnen van uitstelgedrag: Tips voor schrijvers van fictie door

Uitstelgedrag kan een verlammende werking hebben op schrijvers van fictie. Het is een bekend fenomeen waar veel schrijvers mee worstelen. De druk om een meeslepend verhaal te creëren en de angst voor kritiek kunnen ervoor zorgen dat schrijvers hun werk uitstellen.


Categorie:

ACTUEEL


Nieuwe Cursussen


Foodblog Schrijven