Loading...

SCHRIJFCOACHING EN ONLINE CURSUSSEN VOOR SCHRIJVERS

THE STORY HUNTERS

MAAK VAN JOUW VAKKENNIS EEN BESTSELLER

SCHRIJF EN PUBLICEER JE VAKBOEK IN 9 MAANDEN OF MINDER
(NOG 2 PLEKKEN BESCHIKBAAR VOOR 2024)

HET PREMIUM COACHINGSTRAJECT VOOR ONDERNEMERS

In 9 maanden of minder naar jouw gepubliceerd boek

Ben je een ondernemer met een schat aan kennis en ervaring, klaar om deze te delen in je eigen non-fictie boek?

Ons Premium Coachingtraject is speciaal ontworpen om prima passend in jouw drukke werkschema, jouw deskundigheid te transformeren in een boek dat niet alleen informeert maar ook inspireert.

Of je nu je expertise wilt delen, je persoonlijke merk wilt versterken, of een blijvende impact wilt maken in je vakgebied, wij begeleiden je in 9 maanden of minder stap voor stap naar het realiseren van jouw schrijfambities.

Ondernemer schijft zijn vakboek
Schrijf het Boek Dat Jouw Publiek Inspireert en Transformeert

VERANDER JOUW EXPERTISE IN EEN INSPIREREND BOEK

Dit Premiun traject is een uitgebreid persoonlijk pad dat jouw unieke vakkennis, inzichten en ervaringen omzet in een krachtig, gepubliceerd boek.

Elke fase van dit traject is zorgvuldig ontworpen om je te begeleiden van concept tot succesvol boek. Met onze expertise en persoonlijke begeleiding maak je de sprong van ondernemer naar gepubliceerd auteur.

*Excl. productiekosten boek

%id=imageAlt
FASE 1: MAAND 1-2

Conceptontwikkeling en Structuurplanning

Begin je schrijftraject met het ontwikkelen van je boekconcept en het verfijnen van je kernboodschappen. Samen werken we aan een inhoudsopgave die zowel boeiend als logisch gestructureerd is voor de lezer.


Fase 1: Conceptontwikkeling en Structuurplanning

In de eerste twee maanden van ons traject leg je de fundamenten van je boek. We beginnen met brainstormsessies om je kernideeën te definiëren en te verdiepen.

Je leert hoe je je expertise en unieke perspectieven kunt omzetten in boeiende inhoud. We helpen je bij het identificeren van je doelgroep en hoe je boek daaraan waarde kan toevoegen.

Samen ontwikkelen we een gedetailleerde inhoudsopgave en structuur, waardoor je een duidelijke richting en focus krijgt voor het schrijfproces.

%id=imageAlt
FASE 2: MAAND 2-4

Intensieve Schrijffase; van ruw naar definitief

Ga grondig aan de slag in het schrijfproces met onze aanhoudende steun. Deze fase, waarin je consistent schrijft, feedback toepast en je manuscript verfijnt, is essentieel voor het creëren van een overtuigend verhaal.


Fase 2: Intensieve Schrijffase

Tijdens de maanden 2 tot 4 van het traject, duik je in het hart van het schrijfproces. Deze fase is intensief en gericht op het ontwikkelen van je manuscript.

We begeleiden je bij het vinden van je schrijfstem en het consistent toepassen ervan. Regelmatige feedbacksessies zorgen ervoor dat je op koers blijft en je doelen behaalt.

Je leert efficiënte schrijftechnieken om productiviteit te maximaliseren en de kwaliteit van je werk te waarborgen.

%id=imageAlt
FASE 3: MAAND 4-6

Redactie en Professionalisering

Verfijn je manuscript met professionele redactie voor een soepele en aantrekkelijke leeservaring. In deze fase verbeteren we je werk door essentiële aanpassingen en grondige redactie.


Fase 3: Redactie en Professionalisering

In maand 4 tot 6 richten we ons op het finetunen van je manuscript. Dit omvat diepgaande redactie om de helderheid, logica en stroom van je boek te verbeteren.

Samen werken we aan het verfijnen van je argumenten en het versterken van je verhaal.

Deze fase omvat ook de keuze voor de juiste publicatieroute en voorbereiding op het publicatieproces, wat essentieel is om je boek succesvol op de markt te brengen.

%id=imageAlt
FASE 4: MAAND 6-9

Marketing en Lancering

Zet je boek succesvol in de markt met een strategische lancering en marketing. We ondersteunen je bij het kiezen van een publicatieroute en het ontwikkelen van een effectieve marketingcampagne.


Fase 4: Marketing en Lancering

De laatste fase, van maand 6 tot 9, is gewijd aan de voorbereiding en uitvoering van je boeklancering.

Hier ontwikkelen we een op maat gemaakte marketingstrategie, gericht op het maximaliseren van de impact en het bereik van je boek. Je leert hoe je je persoonlijke netwerk en sociale media effectief kunt inzetten voor promotie.

We ondersteunen je bij het organiseren van boekpresentaties, media-optredens en andere marketingactiviteiten. Deze fase is cruciaal om je boek onder de aandacht te brengen van je doelgroep en een succesvolle lancering te garanderen.

 • account_circle
  Met een berg aan passie helpt Hans je door het creatieve proces van een boek schrijven. Na elke sessie ging ik naar huis met een arsenaal aan nieuwe inzichten om mee aan de slag te gaan. Dit maakt het proces leuk, leerzaam en met een hoog tempo.
  Jules Steegh, Roermond

VERSTERK JE EXPERTSTATUS MET ONZE UNIEKE AANPAK

Deze kernpunten tillen jouw boek en merk naar een hoger niveau

Iedere schrijver maar ook elk manuscript heeft een andere weg te gaan. Wij spitsen onze coachingstrajecten daarom volledig toe op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Mogelijke focuspunten zijn onder andere:

Persoonlijke branding als auteur

In ons traject besteden we aanzienlijke aandacht aan het ontwikkelen van jouw persoonlijke merk als auteur.

We helpen je bij het identificeren en uitdragen van je unieke stem en boodschap, waardoor je boek niet alleen een reflectie is van je professionele expertise, maar ook van je persoonlijkheid en merk.

Dit versterkt je positie in de markt en draagt bij aan een duurzame impact.

Spreken in het openbaar en presentatieskills

Een belangrijk onderdeel van het traject is het verbeteren van je vaardigheden in het openbaar spreken en presenteren.

Dit is essentieel voor** boekpresentaties, interviews en andere promotieactiviteiten. ** We bieden coaching en praktische oefeningen om je zelfvertrouwen en effectiviteit als spreker te vergroten, waardoor je een krachtigere boodschap kunt overbrengen en een groter publiek kunt bereiken.

Voortdurende ondersteuning en begeleiding

Ons traject kenmerkt zich door continue, persoonlijke begeleiding.

Je staat er nooit alleen voor; van conceptontwikkeling tot na de lancering van je boek, wij bieden ondersteuning. Dit omvat regelmatige feedbacksessies, strategische planning, en hulp bij zowel schrijftechnische als marketinggerelateerde uitdagingen.

Onze aanpak is erop gericht om je te helpen slagen en je doelen te bereiken.

Maatwerk aanpak

Elke ondernemer en elk boek is uniek.Daarom passen we onze strategieën en adviezen aan om jouw unieke visie en ambities het beste tot hun recht te laten komen.**

Deze aanpak garandeert dat jouw traject niet alleen voldoet aan je persoonlijke schrijfstijl en voorkeuren, maar ook je zakelijke doelstellingen ondersteunt, waardoor je boek een verlengstuk wordt van je professionele succes.

Netwerk opbouwen en benutten

Wij helpen je bij het opbouwen en effectief inzetten van je professionele netwerk.

Dit is cruciaal voor de promotie van je boek en het uitbreiden van je invloed als auteur.

Door je te verbinden met relevante professionals, organisaties en evenementen, vergroot je je zichtbaarheid en open je nieuwe mogelijkheden voor samenwerkingen en groei.

Flexibel tijdsbeheer

Tijd is een kostbaar goed voor ondernemers. Daarom bieden we de unieke mogelijkheid voor flexibele tijdsindeling,

Duur en intensiteit van het traject kunnen in overleg worden aangepast. Zo kun je jouw boek realiseren zonder dat het ten koste gaat van je zakelijke verplichtingen.

Hiermee garanderen we een efficiënte en effectieve leerervaring, volledig in lijn met jouw persoonlijke en professionele leven.

Schrijver en schrijfcoach Hans van Bergen

Ontmoet Hans van Bergen: Jouw persoonlijke schrijfgids.

Maak kennis met Hans van Bergen, jouw ervaren gids op je schrijfreis. Met meer dan 40 jaar ervaring als schrijver, kent Hans alle valkuilen van het schrijf- en publicatieproces. Als veelzijdig schrijver en gerespecteerd schrijfcoach (o.a. aan 'Schrijversvakschool 't Colofon' en de Amsterdamse Theateracademie) brengt hij een schat aan kennis en praktische inzichten naar ons high-end coachingtraject.

Hans heeft zijn vaardigheden verfijnd in het begeleiden van ondernemers en professionals, waarbij zijn strategische en creatieve benadering van schrijven deelnemers helpt niet alleen een boek te voltooien, maar ook te groeien in hun ambacht en denken.

Belangrijke kwalificaties en ervaringen van Hans zijn:

 • Meer dan 40 jaar ervaring in de schrijfwereld.
 • Expertise in zowel het creatieve schrijfproces als de zakelijke aspecten van publicatie.
 • Een diepgaand begrip van persoonlijke branding en public speaking, cruciaal voor het succesvol lanceren van een boek.
 • Uiitgebreide kennis van de uitgeverswereld, een waardevolle bron voor aspirant-schrijvers.

Met Hans van Bergen aan je zijde, ben je verzekerd van deskundige begeleiding en een mentor die zich inzet voor jouw succes. Zijn persoonlijke betrokkenheid en toewijding aan jouw project zorgen voor een rijke en bevredigende schrijfervaring

 • account_circle
  Hans van Bergen is een coach die vanuit totale gelijkwaardigheid en eerlijkheid een spiegel vormt waardoor mijn schrijfcreativiteit vanuit mijn diepste wezen is gaan stromen. Zijn humor, enthousiasme en vooral grote vakkennis maken iedere coachsessie tot een verrijking.
  Marianne Cranston, Baexem

Het begint met een klik en vertrouwen.

Ons coachingstraject biedt een diepgaande en doelgerichte begeleiding om jouw schrijfambities te realiseren. Het bereiken van ons gezamenlijke doel - een persklaar manuscript binnen 9 maanden - vereist volledige betrokkenheid van zowel jou als van je coach. Het is essentieel dat er vertrouwen en een goede klik zijn tussen ons.

Om te zorgen dat deze klik er is, bieden we jou een GRATIS kennismakingsgesprek van een uur aan via Zoom. Dit gesprek biedt niet alleen de gelegenheid om elkaar te leren kennen, maar ook om je boekproject te bespreken en de haalbaarheid ervan te onderzoeken. Bovendien kun je al je vragen stellen over het coachingstraject.

Ondernemers schrijft binnen 9 maanden haar vakboek ondersteund door schrijfcoaching

Reserveer nu een GRATIS kennismakingsgesprek van een uur en zet de eerste stap naar een succesvol schrijverschap

 • account_circle
  Ik was al drie jaar bezig een boek te schrijven en nu krijg ik eindelijk het gevoel dat ik de juiste gereedschappen aangereikt krijg. Ik ben erg blij dat ik deze stap gemaakt heb. Twijfel je aan je schrijverskwaliteiten? Schrijf je in. Ik garandeer je dat je er geen spijt van krijgt!
  Sjra Puts, Swalmen
Logo van The Story Hunters, Online coaching en cursussen voor schrijvers

The Story Hunters

Online cursussen coaching voor schrijvers

Kamer van Koophandel

62411640

Adres

Munsterplein 13 | 6041 HD | Roermond