DIENSTEN The Story Hunters


DIENSTEN The Story Hunters

WAT WE DOEN

Wij helpen bedrijven, voedselproducenten en restaurants hun doelgroepen te bereiken, klanten te winnen en hun omzet te verhogen, door unieke branding, creatieve content markting en storytelling die voor beleving zorgt.

We werken volgens onze 4 fasenaanpak, die telkens zijn waarde weer bewijst.

 • 1.CONTENT STRATEGIE


  Weet waar je naartoe wilt, bij elke stap die je zet.
  Stacks Image 1408
  My Image

  Content marketingstrategie

  Strategie is de routekaart voor alles wat we doen. Van de doelgroepen waar we ons op richten tot het vaststellen van de kanalen waar we ze bereiken. We voeren concurrentieanalyses uit, verifiëren je bestaande content, creëren buyer persona’s, brengen de customer journey en de markering funnel in kaart, zetten KPI’s (meetmomenten) uit om gaandeweg de resultaten te meten en meer.

  Alles om via een strakke strategie uit te komen bij de doelen die jij voor ogen hebt.

  1. Onderderzoek en conclusie

  Door het vergaren van inzicht in jouw ideale klanten en analyse van je concurrenten, begrijpen we vooraf het gedrag en de behoeften van jouw doelgroep.

  2. Verificatie en verbetering

  We onderzoeken vooraf grondig de marketing, SEO en data van onze klanten om te zien hoe we de resultaten kunnen verbeteren.

  3. Brand- en merkbepaling

  Doelgroepbepaling, de toon en stijl en de brandstory geven ons de handvaten om elke strategische stap nauwkeurig uit te stippelen.

  4. Marketingfunnel

  We bestuderen het pad dat iemand aflegt voor hij daadwerkelijk jouw klant wordt. Zo kunnen we de content haarfijn toespitsten op zijn specifieke behoeften bij elke stap in zijn reis door je marketingfuik.

  5. Contentstrategie

  Met de resultaten van de vorige vier stappen stellen we een specifiek op jouw bedrijf en doelen toegespitst content- en marketingplan op.

  thex Created with Sketch.
  • Contentstrategie
   Doelgroepbepaling
   SEO-strategie
   Visie, waarden en brandstory
  • Toon en Stijl
   Marketingplan
   Brandontwikkeling
   Marktanalyse
 • 2.CONTENT CREATIE


  Geef je publiek waar het behoefte aan heeft.
  Stacks Image 1363
  My Image

  Contentcreatie

  Ons ervaren team van schrijvers, ontwerpers en video- en fotografen creëert vanuit het strategische plan onweerstaanbare en overtuigende content. Van blogs tot vlogs, van foto tot grafisch ontwerp, van video tot podcast, van social media posts tot magazines en websites. Elke contentuiting is erop gericht jouw doelgroep de interactie aan te laten gaan met jouw bedrijf.

  - Blogs, artikelen en infographics

  Storytelling is de basis voor alle content die we maken. Dat geldt ook voor onze teksten in blogs, artikelen, webteksten, infographics, whitepapers, nieuwsbrieven etc. Daarmee maken we je merk bijzonder en onweerstaanbaar.

  - Video, podcast, fotografie & webinar

  Tientallen producties voor landelijke en buitenlandse omroepen, vormen onze basis op dit gebied. Wij creëeren zowel bedrijfsvideo’s en commercials als documentaire video's en animatievideo’s. Ook verzorgen wij de volledige productie van podcasts en webinars..

  - Interactieve content

  Interactieve content is naast video de meest effectieve contentvorm. Wij creëren interactieve quizzen, polls, calculators, enquetes etc. Voor websites en social media.

  - Social media

  We creëren spraakmakende social media posts die resultaten opleveren en je doelgroep aanzetten tot actie..

  - Printed media

  Een krachtige contentstrategie bestaat niet alleen uit digitale content. Ook gedrukte media, zoals een eigen magazine, smeden een sterke vertrouwensband tussen bedrijf en doelgroep. Wij verzorgen het hele productieproces: concept, inhoudelijke content en druk en productie.

  thex Created with Sketch.
  • Tekst & Grafisch ontwerp
   Fotografie & Video
   Podcast
   Social media-campagnes
  • Magazines
   Infographics
   Blogs | Vlogs | Webinars
   E-mail-nieuwsbrieven
 • 3.CONTENT PUBLICATIE


  De juiste content, op de juiste plaats op het juiste tijdstip.
  Stacks Image 1400
  My Image

  Contentpublicatie

  Je doelgroep kan niet reageren op een boodschap die ze nooit zien. Maar jij hebt ook niet de tijd om 24/7 elk kanaal in de gaten te houden. Onze contentstrategen weten met slimme SEO, betaalde en organische campagnes, influencers, social media en andere strategisch gekozen kanalen, voortdurend exact jouw doelgroepen te bereiken. Zodat jij het hoogste rendement (ROI) haalt uit je marketinginvestering.

  - Website en landingpages

  De bedrijfswebsite of een landingpage is de spil van je marketing. Wij zorgen voor de vormgeving en bouw ervan en voor een nauwsluitende integratie ervan in de marketingstrategie.

  - Social media en digitale platvormen

  Spraakmakende campagnes, influencer marketing, online communities, digitale fora, webinars, we zetten elk voor jouw doelen relevant kanaal in om overtuigende resultaten te halen.

  - Betaald adverteren (SEA)

  Content marketing is weliswaar 3x goedkoper dan traditionele marketing, toch kun je niet buiten betaald adverteren op bijv. social media of via Google Adwords. Wij besteden jouw advertentiebudget met de grootste zorg. Zodat jouw content tegen zo laag mogelijke kosten een zo hoog mogelijk rendement oplevert.

  - E-nieuwsbrieven en direct mail

  Een stevige lijst met e-mailadressen van jouw doelgroep is goud waard voor je marketing. Wij zorgen ervoor dat consumenten op je website in ruil voor waardevolle content hun e-mailadres achterlaren. Vervolgens blijven we met hen in contact via relevante en interessante nieuwsbrieven.

  - Printed media

  Onze wortels liggen voor een deel in de uitgevers- en publicatiewereld. Een goede contentstrategie houdt niet op bij digitaal. Wij produceren printed content zoals magazines.

  thex Created with Sketch.
  • Social Media Management
   Website
   Online communities
   Digitale platformen
   Google Adwords
  • Adverteren
   SEA
   Gedrukte media
   E-mailmarketing
   Marketingautomatisering
 • 4.ANALYSE & OPTIMALISATIE


  Meten is weten.
  Stacks Image 1404
  My Image

  Analyse & optimalisering

  Elke beslissing in de uitvoering van de contentstrategie is gebaseerd op data. Wij verzamelen voortdurend data die laten zien welke content het beste aansluit bij jouw doelgroep, de meeste reacties krijgt of het vaakst wordt gedeeld. Aan de hand van wat die data ons laten zien en leren, verfijnen we voortdurend onze aanpak en content. Zodat we steeds betere resultaten boeken.

  - Monitoren en rapportage

  Om het proces goed te kunnen sturen en waar nodig bij te stellen, meten we voortdurend de prestatieresultaten van je content. We brengen periodiek verslag aan je uit, zodat je voortdurend weet hoe je marketinginvestering presteert en rendeert.

  - Marketingautomatisering

  Elke dag komen er wel weer nieuwe tools op de markt om het marketingproces beter en gestroomlijnder te laten verlopen. Het is onze taak om op de hoogte te blijven van nieuwe automatiseringstools. En ze zonodig in te zetten om nog betere resultaten te boeken.

  - Social listening

  We volgen nauwgezet voor jouw bedrijf relevante social media en andere kanalen. Zo blijven we op de hoogte wat er over je bedrijf geschreven wordt en kunnen we jouw content voortdurend actueel houden.

  - A/B-testen en experimenteren

  We experimenteren voortdurend met content en testen om te zien wat het beste werkt. Zo weten we exact welke content jouw doelgroep het liefste ziet.

  - Personalisering en segmentatie

  Niet elke klant is hetzelfde. We verzamelen data over jouw doelgroepen en segmenteren die in kleinere groepen. Zo krijgen je klanten gepersonaliseerde content te zien die op hun specifieke informatiebehoefte en interesses is toegespitst.

  thex Created with Sketch.
  • Data-analyse
   Monitoring van resultaten
   Marketingautomatisering
   Doelgroepsegmentering
  • A/B-testen
   Rapportage
   Social listening
   E-mailautomatisering

Klaar voor een gedegen en verfrissende aanpak van je marketing?

Klaar voor een gedegen en verfrissende aanpak van je marketing?